CV-ketel

UHR-ketels

De Ultra Hoog Rendement ketel is een nieuwe ontwikkeling van Daalderop. Deze CV-ketel wordt gecombineerd met andere apparaten voor een nog hoger rendement. Het ultra hoog rendement van de CV-ketel wordt gehaald door de combinatie met een warmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van temperatuurverschillen, in de grond naast je huis, in de buitenlucht of in afgezogen ventilatielucht.

Topprestatie

Naast een Ultra Hoog Rendement bewerkstelligt de UHR CV-ketel een daling van de EPC, of wel Energie Prestatie Coëfficiënt, van 0,2. Dat heeft een positief effect op het energielabel van een huis of pand.

Met een UHR CV-ketel is het tevens mogelijk om 2 verschillende vertrekken los van elkaar te verwarmen. Het zeer hoge rendement en comfort van de UHR-ketel wordt het beste behaalt door een combinatie met vloerverwarming.

CombinAir

De CombinAir UHR-ketel van Daalderop is een combinatie van een HR-combiketel met een luchtwarmtepomp. Daardoor haalt deze ketel een 40% hoger rendement dan andere HR-combiketels. Meer informatie vindt u op de website van Daalderop.

De CombinAir is zeer innovatief en levert naast een Ultra Hoog Rendement ook andere zeer aantrekkelijke opties. Zoals bijvoorbeeld koelen en energie opwekken.

Ideaal voor hoogbouw

Behalve dat de UHR-ketel CombinAir geschikt is voor gewone woonhuizen zijn ze bij uitstek geschikt voor appartementen. Omdat in appartementen vaak minder ruimte is voor een CV-ketel is de CombinAir met zijn relatief kleine omvang een perfecte oplossing voor appartementen en kleine huizen. Wanneer er vraag naar is om in een appartement bijvoorbeeld de slaapkamer, logeerkamer o.i.d. apart te verwarmen is dat mogelijk met de 2 zone van de CombinAir. Hierdoor kan het klimaat binnen optimaal aan uw wensen voldoen.

Bij onze specialisten kunt u terecht voor dit vernieuwende, energiezuinige ontwerp. Wij geven u graag meer informatie hierover en geven u graag een kostenberekening voor uw energieverbruik met een UHR-ketel.

CV Verwarming advertentie
ContactContact

Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd en heb 5 reacties gehad. De verschillen tussen de bedrijven waren opvallend groot.
– Dhr. M. Groothuizen

Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
– Mevr. J. Hoogland