CV-ketel lease en huur ZwijndrechtCv-ketel in Zwijndrecht leasen of huren?

U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Zwijndrecht kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Zwijndrecht, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Zwijndrecht.

Onze vakmannen uit Zwijndrecht helpen u bij:

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
Werkgebied
Hoe werkt het?
stappen
Laatste project
Basisschool de Dolfijn
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Zwijndrecht
Plaats: Zwijndrecht
Straat: Balistraat 1

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget
Tagcloud
Alle wijken

Recensies
Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd voor mijn woning aan de Burgemeester de Bruinelaan (3331 AJ) en heb 5 reacties gehad. De verschillen waren opvallend groot!
– Dhr. M. Oude Heer - Zwijndrecht
Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
– Mevr. J. Hoogland - Zwijndrecht

Profiel van regio cv-specialist Brent
Mijn naam is Brent Oude Heer en ik ben geboren in Zwijndrecht aan de Burgemeester de Bruinelaan. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Beeldenpark.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Zwijndrecht zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: www.zwijndrecht.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Zwijndrecht aan de Raadhuisplein 3.
CV leasen, huren of kopen in Zwijndrecht

Huren of leasen Zwijndrecht

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

Meer huren of leasen
CV-reparatie Zwijndrecht

Reparatie Zwijndrecht

Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming in postcodegebied 3330 - 3336. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

Meer CV-reparatie
CV-onderhoud Zwijndrecht

Onderhoud Zwijndrecht

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

Meer CV-onderhoud