CV-ketel lease en huur DuivenCv-ketel in Duiven leasen of huren?

U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Duiven kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Duiven, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Duiven.

Onze vakmannen uit Duiven helpen u bij:

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
Werkgebied
Hoe werkt het?
stappen
Laatste project
Openbare Basisschool Toermalijn
Provincie: Gelderland
Gemeente: Duiven
Plaats: Duiven
Straat: Bergkristal 3

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget

Recensies
Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd voor mijn woning aan de Parallelweg (6922 HP) en heb 5 reacties gehad. De verschillen waren opvallend groot!
– Dhr. M. Fiere - Duiven
Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
– Mevr. J. Hoogland - Duiven

Profiel van regio cv-specialist Jonas
Mijn naam is Jonas Fiere en ik ben geboren in Duiven aan de Parallelweg. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij De Magerhorst.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Duiven zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: www.duiven.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Duiven aan de Koning Willem-Alexanderplein 1.
CV leasen, huren of kopen in Duiven

Huren of leasen Duiven

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

Meer huren of leasen
CV-reparatie Duiven

Reparatie Duiven

Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming in postcodegebied 6920 - 6922. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

Meer CV-reparatie
CV-onderhoud Duiven

Onderhoud Duiven

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

Meer CV-onderhoud