CV-ketel lease en huur DordrechtCv-ketel huren of leasen in Dordrecht

U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Dordrecht (provincie Zuid-Holland) kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Dordrecht, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Dordrecht (gemeente Dordrecht).

Diensten van de CV-ketel specialisten in Dordrecht

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
Werkgebied
Hoe werkt het?
stappen
Laatste project
ROC Da Vinci College
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Dordrecht
Plaats: Dordrecht
Straat: Leerparkpromenade 100

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget
Tagcloud
Alle wijken

Recensies
Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd en heb 5 reacties gehad. De verschillen tussen de bedrijven waren opvallend groot.
– Dhr. M. Groothuizen - Dordrecht
Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
– Mevr. J. Hoogland - Dordrecht

Profiel van Regio CV-specialist Julius
Mijn naam is Julius Lips en ik ben geboren in Dordrecht aan de Denpasarstraat. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Dordrechts Museum.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Dordrecht zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: cms.dordrecht.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Dordrecht aan de Spuiboulevard 300.
CV leasen, huren of kopen in Dordrecht

Huren of leasen Dordrecht

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

Meer huren of leasen
CV-reparatie Dordrecht

Reparatie Dordrecht

Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

Meer CV-reparatie
CV-onderhoud Dordrecht

Onderhoud Dordrecht

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

Meer CV-onderhoud