CV-ketel lease en huur DokkumCv-ketel in Dokkum leasen of huren?

U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Dokkum kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Dokkum, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Dokkum.

Onze vakmannen uit Dokkum helpen u bij:

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
Werkgebied
Hoe werkt het?
stappen
Laatste project
Dockingacollege
Provincie: Friesland
Gemeente: Dongeradeel
Plaats: Dokkum
Straat: Parklaan 5

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget
Tagcloud
Alle wijken

Recensies
Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd voor mijn woning aan de Vlasstraat (9101 MX) en heb 5 reacties gehad. De verschillen waren opvallend groot!
– Dhr. M. Adriaansen - Dokkum
Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
– Mevr. J. Hoogland - Dokkum

Profiel van regio cv-specialist Alexander
Mijn naam is Alexander Adriaansen en ik ben geboren in Dokkum aan de Vlasstraat. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Sint-Bonifatiuskerk.

Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Dokkum zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: www.dongeradeel.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Dokkum aan de Koningstraat 13.
CV leasen, huren of kopen in Dokkum

Huren of leasen Dokkum

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

Meer huren of leasen
CV-reparatie Dokkum

Reparatie Dokkum

Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming in postcodegebied 9100 - 9103. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

Meer CV-reparatie
CV-onderhoud Dokkum

Onderhoud Dokkum

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

Meer CV-onderhoud