CV-ketel lease en huur Lisse


  Cv-ketel in Lisse leasen of huren?

  U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Lisse kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

  U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Lisse, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Lisse.

  Onze vakmannen uit Lisse helpen u bij:

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
  Werkgebied
  Hoe werkt het?
  stappen
  Laatste project
  OBS De Tweemaster
  Provincie: Zuid-Holland
  Gemeente: Lisse
  Plaats: Lisse
  Straat: Gerard Doustraat 50

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget

  Recensies
  Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd voor mijn woning aan de Geraniumstraat (2161 WN) en heb 5 reacties gehad. De verschillen waren opvallend groot!
  – Dhr. M. Martel - Lisse
  Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
  – Mevr. J. Hoogland - Lisse

  Profiel van regio cv-specialist Jan
  Mijn naam is Jan Martel en ik ben geboren in Lisse aan de Geraniumstraat. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij Kasteel Keukenhof.

  Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Lisse zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: www.lisse.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Lisse aan de Heereweg 254.
  CV leasen, huren of kopen in Lisse

  Huren of leasen Lisse

  Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

  Meer huren of leasen
  CV-reparatie Lisse

  Reparatie Lisse

  Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming in postcodegebied 2160 - 2163. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

  Meer CV-reparatie
  CV-onderhoud Lisse

  Onderhoud Lisse

  Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

  Meer CV-onderhoud