CV-ketel lease en huur Leeuwarden


  Cv-ketel in Leeuwarden leasen of huren?

  U huurt een cv-ketel voor een lange periode, betaalt een bedrag per maand en bent dan tevens voorzien van regelmatig gratis onderhoud en eventuele reparaties. Een cv-ketel leasen is voor een kortere periode, vaak vijf jaar. Aan het einde van een lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de ketel. Bij onze installatiebedrijven in Leeuwarden kunt u kiezen voor huur en lease van een cv-ketel.

  U kunt ook bij ons terecht als u een cv-ketel wilt kopen. Wij adviseren graag en hebben meestal ook aanbiedingen. Als u kiest voor het huren of leasen van een ketel via één van onze verwarmingsbedrijven in Leeuwarden, dan zorgen de monteurs vanzelfsprekend ook voor de installatie. Heeft u al een ketel of schaft u zelf een cv-ketel aan, wij doen naast huren en leasen ook reparatie en onderhoud. Voor meer informatie en advies over wat voor u de beste optie is neemt u contact op met onze cv-installateurs uit Leeuwarden.

  Onze vakmannen uit Leeuwarden helpen u bij:

  • Installatie CV-ketel
  • Advies aanschaf nieuwe ketel
  • CV-reparatie
  • CV-onderhoud
  • Huur CV-ketels
  • Lease CV-ketels
  Werkgebied
  Hoe werkt het?
  stappen
  Laatste project
  NHL Hogeschool
  Provincie: Friesland
  Gemeente: Leeuwarden
  Plaats: Leeuwarden
  Straat: Rengerslaan 10

  • Afgerond
  • Voor de deadline
  • Binnen budget
  Tagcloud
  Alle wijken

  Recensies
  Ik heb onlangs een offerte bij jullie aangevraagd voor mijn woning aan de Oostersingel (8921 GB) en heb 5 reacties gehad. De verschillen waren opvallend groot!
  – Dhr. M. Bastiaense - Leeuwarden
  Ik zat enorm te twijfelen over welk type ketel ik wilde. Gelukkig hebben de installatiebedrijven ruim de tijd genomen om me te informeren.
  – Mevr. J. Hoogland - Leeuwarden

  Profiel van regio cv-specialist Aiden
  Mijn naam is Aiden Bastiaense en ik ben geboren in Leeuwarden aan de Oostersingel. In mijn vrije tijd kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Prinsentuin.

  Ik ben de accountmanager van deze pagina. Mijn doel is om de service in Leeuwarden zo goed mogelijk te houden en te adviseren. Mijn eerste advies? Controleer of uw gemeente een subsidie regeling heeft als u een nieuwe CV-Ketel wilt op de website: www.leeuwarden.nl van de gemeente, of loop binnen bij het gemeentehuis van Leeuwarden aan de Oldehoofsterkerkhof 2.
  CV leasen, huren of kopen in Leeuwarden

  Huren of leasen Leeuwarden

  Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een het huren of leasen van een CV-ketel in plaats van er één te kopen. Alles heeft zijn voor- en nadelen, onderstaand informatie over de verschillende mogelijkheden...

  Meer huren of leasen
  CV-reparatie Leeuwarden

  Reparatie Leeuwarden

  Niets is zo vervelend als een storing aan uw centrale verwarming in postcodegebied 8900 - 8939. Een niet werkende verwarming, geen warm water en in de winter kans op een bevroren waterleiding is niet waar u op zit te wachten...

  Meer CV-reparatie
  CV-onderhoud Leeuwarden

  Onderhoud Leeuwarden

  Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel verhoogt de levensduur en zekerheid van uw ketel. Daarom is het verstandig minimaal eenmaal per jaar, bij voorkeur voor de winter, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te laten voeren...

  Meer CV-onderhoud