Brand cv-installatie zorgt voor rookinhalatieklachten

Aan de Wassenaarseweg in Den Haag zijn afgelopen maandag drie appartementen ontruimd wegens een brand in een cv-installatie. Twee mensen hadden rookinhalatieklachten en moesten uit voorzorg mee naar het ziekenhuis.

Brand

rookinhalatieklachtenDe brand in Den Haag ontstond in de kelder van een woning op de begane grond in het appartementencomplex Benoordenhout. De brand sloeg, nadat deze volledige vernielingen had aangericht in de kelder, toe in de keuken van de woning en richtte hier forse schade aan.

Brandweer was er snel bij

De brandweer was er snel bij om de brand te blussen. Zo’n tien minuten na de eerste melding stonden ze de brand al te blussen. De brand was snel geblust maar de ravage was groot. Er wordt geschat dat de schade tot in de duizenden euro’s is gelopen.

Rookinhalatieklachten

Twee mensen moesten met de ambulancedienst mee naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Zij hadden rookinhalatieklachten. Ze waren veelvuldig blootgesteld aan de rook van de brand.

Woning begane grond veel schade

De woning op de begane grond heeft veel schade opgelopen door de brand in de cv-installatie. De bewoners konden niet terug naar hun woning, de andere bewoners van het appartementencomplex wel. Zij konden dezelfde dag nog terugkeren naar hun eigen woning.